Going west (stěhování)

A je to tady. O víkendu jsme se přestěhovali z rodinného domku v Kyjích do bytu v Jinočanech. V Kyjích jsem žil od svých 5 let a poslední 2 roky společně se Zuzkou. Dům koupili rodiče téměř před 20ti lety a postupně přistavěli a zrekonstruovali. Poslední 2 roky jsme tu společně bydleli se Zuzkou, tátou a sestrou Eliškou. Při loučení s domem jsem musel zamáčknout slzu, ale vždy když něco končí, začíná něco nového, jiného.
Stěhování jsme zvládly nečekaně hladce. Kamarád nám půjčil auto i s kamarádem řidičem a tak bylo za dopoledne přestěhováno. V neděli jsme vybalili většinu věcí, ale práce je ještě mraky (obložit kuchyňskou linku, konzole na závěsy, atd ...).
Radost z nového a vlastního bytu nám pár dní kazil nefungující společný kotel, ale i to je již minulostí. Pomalu si také začínáme zvykat kdy jezdí autobusy, nebo spíš jak málo jezdí. Přeci jen už nejsme v Praze...

Komentáře

  1. No a kdy bude ta slibovaná "kolaudace"?! Někdo Vám to tam přeci musí poblít a něco rozbít, jinak se tam nemůžete cejtit jako doma... A já jsem ochoten se k tomu obětovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. No právě z toho důvodu asi žádná hromadná kolaudace nebude... Na návštěvu přijď kdykoliv, moc rádi tě uvidíme. A to platí pro všechny kolaudace chtivé kamarády :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky