Preview letošních alp - Orcières 1850, Francie

Začátkem března se chystáme do střediska Orcières 1850 ve Francii. Sněhové podmínky (koncem ledna) jsou více než dobré. Ve středisku leží přes metr sněhu a na vrcholcích téměř tři.
Bohužel z veselé party 16 lidí už 3 odřekli. Pokud chcete s námi jet, máme 2+2 volná místa. Více informací u mě, nebo Ondry "vlasáče". Dodám že jedeme s Intertransem do rezidence Les Balcons du Soleil. Takže neváhejte, kdo dřív řekne, ten jede...





Panoramatické live foto

Komentáře

  1. Uz se hlasit nemusite :-). Diky vsem co jste dali vedet. Ted jen aby nam vydrzelo pocasi a hlavne snih. Zatim je tam nadherne...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, to je docela náhoda my tam jedeme taky na začátku března, ale do jiných apartmánů..aspon tam bude někdo česky mluvící:D tak možná ahoj na svahu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na svahu se bohužel nepotkáme. My už jsme ve středisku byli v březnu 2008 (článek je z ledna 2008). Tuto sezónu chceme vyrazit do Tignes.
    Nechci Vás od střediska Orcières odrazovat, ale co se sjezdovek a freeridu týče bylo asi jedno z nejslabších za posledních několik let. Co jsi tak vzpomínám, tak lanovky vedly většinou vždy až za kopec a ten se pak po ne moc prudké sjezdovce objížděl.
    Na druhou stranu je Orcières velice pěkné městečko, apartmány byly nadstandardní a k tomu bazén a kluziště zadarmo... takže dovču si užijete :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, prosím o info. Chceme jet v březnu buď do Orcierres nebo Les Orres s malými dětmi. Stránky Orcieres jsou zoufalé, takže nemůžeme zjistit detaily. Jsou ve středisku nějaké pojízdné koberce pro děti, které je možné využít bez zapsání dětí do lyž.školy? Nevíš, jak vypadá eskalátor od ubytovny Pra pralier? Jsou to schody, nebo jezdící pás? Kamarádka bude mít kočár a schody by nebyly nic moc. Zvažujeme ubytování tam nebo v dražším Rochebrunu, ale na svahu. Prosím o rychlou odpověď. Zájezdy se rychle vyprodávají a my se musíme rozhodnout. Dík Martina
    napismartine@seznam.cz
    nebo 724 517 791

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky