Mám doma inženýrku :-)

Chlubit se cizím peřím, to se nedělá, ale přesto mi to nedá. Moje milovaná přítulkyně v pátek udělala státnice na CZU PEF. Tímto dnem (promoce je už jen formailtka) úspěšně dokončila svoje pětileté fungování na "hnojárně" a získala tím druhý titul Ing. do naší budoucí rodiny. Patří jí můj veliký obdiv, protože při studiu vždy pracovala, ale hlavně se o mě starala :-). Teď si jen přát, ať nadále zůstane ta skělá holka.


Komentáře

  1. Tak to gratulujeme Zuzce a snad se z toho už vyspala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji ti Augi, jo jo uz mam vyspano :-)Tak zapit se to muselo,ale asi jsem zvolila spatnou chlastaci strategii. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. segra,segra, ing. v chlastani tedy jeste nejsi, ale verim ze na tebe byli zli a bylo to hodne tezky, mozna tezsi nez statnice, co ? :-) kazdopadne gratulace velika!!pa

    OdpovědětVymazat
  4. Po novém foťáku, mobilu a autě jsem při čtení nadpisu čekal, že sis pořídil i novou babu... Až pak mi došlo, že ze hnojárny jseš formálně vlastně taky inženýr... ;-)

    Takže tolik abych nezůstal nic dlužen své pověsti a dodržel "oficiální linii" vztahu studentů ČVUT ke "kolegům" na ČZU. Dále už jen Zuzce samozřejmě gratuluju a přeji Vám, milí promovaní inženýři, ať Vám to štěstí vydrží.

    M.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám všem,ale zjistila jsem, že chyba nebyla u mne,ale ve víně, které jsem ještě s jednou spolupíčkou vypila, jen nám dvěma bylo špatně jinak ostatní,co pili jiné víno bylo ok.

    OdpovědětVymazat
  6. jo a tlumič pěkný drzý :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky