Biková MAXichata

Minulý víkend se sešla partička samých veselých lidí u Maxe na chatě. Sešli jsme se v pátek u táboráku a opékání buřtů. Zábava pokračovala do brzkých ranních hodin a proto se nám do stávání moc nechtělo. Nakonec se povedlo a my se začínáme připravovat na bike. Na dvorku to vypadá jak v test-centru někde z jara při představování nových modelů kol. Od minula jsme téměř všichni opatřili nová kola (čti miláčky) a ty stávající přenechali našim miláčkům (přítelkyním).
Na vyjížďku se vydáváme v 10 lidech. Několik slečen odradila nízká teplota po ránu (lenost), ale dvě to s námi vydržely (Zuzi a Jana). Max naplánoval krásnou trasu, středně dlouhou, plnou krásných sjezdů, lesních cest, 2 hradů, několika brodů, no prostě paráda. Dojeli jsme v plném počtu. Zuzka sice trochu odřená po dvou pádech a Max s kratším, 2-krát přetrženým řetězem.
Navečer přijelo ještě pár kamarádů, popít a hlavně na zítřejší drakiádu... jak napsala Zuzka (Veverka) v poznámce: Kolem vpřed aneb kdo je větší drak. Většina lidí nechala výrobu draka až na nedělní dopoledne. Zbyněk (čínský drak) s Jirkou (duch) se předvedli jako zruční modeláři a dračí byznys rozjeli již v sobotu. To my se Zuzkou věděli jak by modelaření dopadlo a tak jsme si raději přivezli osvědčeného draka od Franty. V neděli jsme polítali v celkem silném větru a kolem druhé se vydali směr domů.

Komentáře

Oblíbené příspěvky