Tignes 2009

Letošní týden na horách jsme strávili ve francouzském Tignes. Po minulých letech (Orcires, Valmeinier, Praloup, Risoul, Puy saint Vincent), kdy jsme vybírali hlavně s ohledem na cenu, jsme vybírali kvalitní středisko položené severněji než předchozí.
A vybrali jsme moc dobře. Celkem příjemná cesta přes Švýcarsko, žádný alpský průsmyk, pouze se závěrečným stoupáním do střediska utekla celkem rychle. Cestou trošku sněžilo, ale ve středisku nás přivítalo krásné počasí.
To vydrželo první den. Za následující dva dny napadlo (podle mého odhadu) přes půl metru prašanu. Od středy jsme si užívali neskutečný freeride jako nikdy předtím a k tomu krásně slunečno. Tím se dostávám k samotným terénům okolo střediska. Jednoznačně lepší jsem zatím nezažil. Středisko je doslova ze všech stran obklopeno lanovkami a sjezdovkami, k tomu je nespočet (značených i neznačených) terénů na freeride. Ze sjezdovek všech obtížností si vybere opravdu každý. Během našeho pobytu ve středisku se jel závod Nissan freeride de Tignes a bylo na co koukat. Kromě hodně kvalitního vyblbnutí na sněhu je středisko Tignes městečko, takže nabízí nespočet obchodů, barů, restaurací, kino, pěkný bazén a spoustu jiných věcí.
Odpověď na otázku zda bych středisko doporučil, nebo do něj jel znovu je jednoznačně ANO.







Komentáře

  1. Moc pěkná akcička. :-) Nádherný fotky. Taky bych klidně vyrazil ...

    OdpovědětVymazat
  2. Nazdarek Stando, to je prekvapko :-). Jestli jsi to myslel vazne, tak priste urcite pojed. Budu na Te myslet a dam vcas vedet...

    OdpovědětVymazat
  3. It is necessary that the machine incorporates a high-quality RNG implementation. Because all PRNGs should finally repeat their quantity sequence and, if the period is brief or the PRNG is in any other case flawed, a sophisticated player may be able to|could possibly|might be able to} "predict" the subsequent end result. With microprocessors now ubiquitous, the computers inside modern slot bet365 machines permit producers to assign a different chance to every image on each reel. To the player, it'd seem that a profitable image was "so close", whereas in reality the chance is much decrease.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky