Zažít singltrek, můžu se ženit

A mam to za pár... Vzpomínám si jak Franta přinesl první NWD a my na něj koukali s otevřenou pusou. Jó to by bylo prohánět se někde po singltreku... a taky si vzpomínám jak mě soused seznámil se Zuzkou. Obě události se stali už celkem dávno, ale pamatuji si je jako by to bylo včera.
Tento víkend jsme uspořádali bikovou rozlučku se svobodou v Novém Městě pod Smrkem. Zuzka pořešila ubytování v hotelu Měděnec a já zábavu na oba dny :-). V sobotu jsme řádně pojezdili na Singltreku pod Smrkem. Kdo jen trochu jezdí na kole v terénu a nebyl tam, tak o hodně přichází. Marně vzpomínám jestli jsem na kole zažil něco lepšího. Úžasná dynamická jízda, zatáčky nasázené jedna za druhou, nahoru, dolu, přírodní skoky... ještě druhý den, když jsem zavřel oči se mi o tom zdálo.

Druhý den jsme se vydali oklikou přes Polsko na Smrk. Z původně plánované trasy (asi hodně dlouhé) jsme trochu slevili, abychom si na závěr mohli dát singltrek. Výstup na Smrk byl dechberoucí, odměnou nám byl krásný výhled na celé Jizerské hory. Sjezdík dolu nebyl vůbec marný, ze začátku rozbitá šotolina plná přírodních skoků, následovaná asfaltkou až k singltreku.

GPS tracker: singltrek pod Smrkem
GPS tracker: Smrk
Fotky


Takže singltrek mám za sebou a teď se můžu v klidu v sobotu oženit...

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky