O blogu a lenosti

Od 30.ledna 2012 do dnešního dne je hoodně dlouhá doba... za kterou jsem si na blog ani nevzpomněl. Rodina, práce, kolo, kamarádi, zábava, Facebook, Twiter, ... . Na nic z toho se nechci vymlouvat, prostě jen nebyla chuť "blognout". Stalo se toho hodně a o některé zkušenosti a zážitky se rád s vámi časem podělím. Pokud mě psaní souvislejších vět opět neomrzí, v tom případě bude následovat zas velká pauza.
Po přihlášení do blogu jsem našel rozepsaný článek "Náhrada za Nokia Sport tracker pro Android". Byl rozepsaný 3 roky, už jej nikdy nedopíšu. Pamatuji si, jak jsem chodil pěšky do práce a měl spuštěných 5 GPS trackerů zároveň a porovnával, který z nich je přesnější. Nakonec vyhrálo Endomondo, které bylo jedno z nejhorších. Většina kamarádů jej začala používat, tak jsem začal také. Asi rok po té se Sport Tracker konečně objevil na Androidu, ale bylo už jaksi pozdě. Na Nokii bezkonkurenčně nejlepší GPS tracker, ale na Androidu už to nebylo ono a navíc všichni už používali něco jiného.
Tolik povzdechu nad nikdy nepublikovaným článkem. V hlavě mám spoustu věcí "O kterých psát", teď je jen vysoukat z hlavy. Ufff asi 10 souvislých vět takže dnes stačí, ať nepřepálím tempo v obnovené premiéře.

Komentáře

Oblíbené příspěvky