Praha cyklistické opravdu funguje

Jsem velice rád, že cyklistika je v Praze brána vážně. Každý týden pod patronací magistrátu zasedá komise, která navrhuje, schvaluje, no prostě funguje. Neustále se staví a otevírají nové cyklostezky a také je pravidelně vydávána mapa s aktuálním stavem.
Před týdnem byla otevřena nová cyklotrasa k nám do Jinočan (Cyklotrasa A 12 přes hranici města). Děkujeme! Má sice pár nedostatků, začíná v poli(alespoň po dešti to tak vypadá) a končí na úzké silnici, ale věřím, že časem se to jistě zlepší.

Komentáře

  1. To jako myslíš vážně, s tou fngující komisí a fungujícíma cyklostezkama vůbec?! Zajeď se podívat do Berlína, jak vypadá skutečná podpora cyklistiky ve městě...

    Kromě toho jak vidim na cyklostezce zámkovou dlažbu tak se mi jako "bruslaři" otvírá kudla v kapse. Nasadil bych tomu dementovi co tohle vymyslel kolečkový brusle a nechal ho na tom hodinu jezdit!

    Mimochodem, ta tvoje "fungující" komise se nedávno rozhodla "vylepšit" i cyklostezku podél Vltavy, jednu z mála oáz inlinistů v Praze. Už letos, díky aktuálnímu boomu inline bruslení, byla ta stezka ve špičce prakticky nepoužitelná. Jak to bude vypadat v létě po "euronormalizaci" (==zůžení + úseky s kostkama) si radši ani nechci představit...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky