Nord Shore lávky



Díky Avastu jsem na 10 dní v Kanadě ve Vancouveru, kde se koná konference Virus bulletin. Vancouver je nádherné město, centrum je placaté, moderní, na břehu oceánu a je obklopeno nádhernou přírodou. Na severu města jsou 3 hory (Cypress, Grouse a Mount Seymour Mountain), které se tyčí do výšky 1500m. Tato část se jmenuje Nord Shore... ano, je to místo, které hraje hlavní roli v mnoha bikových filmech. Byl by hřích, pro nás jako bikery, být ve Vancouveru a nezkusit nějaký z trailů v Nord Shore.

A tak jsme půjčili auto, objeli pár bikestorů, kde jsme chtěli půjčit kola, až nás nakonec poslali do Endless Biking. Hodně ochotný týpek nám připravil 2 kola značky Rocky Mountain, vybavil nás mapkami a my vyrazili do kopců konkrétně na Bridle Path trail. Na ježdění jsme měli pouze odpoledne, ale i tak jsme se dokázali pěkně vyšťavit. Mapka trailu + následného poježdění autem (sorry, zapomněl jsem vypnout GPS). Určitě koukněte ještě na oficiální mapku organizace NSMBA.

Pokud budete někdy ve Vancouveru, zajeďte rovnou do Endless Biking, půjčte kola a užívejte. Nás teď čeká 3 dny konference a pak Whistler.

Komentáře

Oblíbené příspěvky