Zažít Prahu jinak

Titulek jsem si tak trochu vypůjčil od auto-matu, který tímto zve na nedělní (25.9.2010) happening v ulicích Prahy. Akce je pořádaná v rámci Evropského týdne mobility 2010, který toho nabídne opravdu dost pro lidi nelenivé a toto (včetně cyklojízdy) bude v Praze jeho vyvrcholením.
Vše ale začne o týden dříve. S ženou si určitě nenecháme ujít projížďku na IN-LINEch po Pražském okruhu. Bude to poslední šance jak se po obchvatu Prahy projet jinak než autem. Už se těším, až jednou našim dětem budu říkat: "tady jsme s vaší maminkou jezdili na bruslích"...

V neděli Pražské cyklozvonění pořádá jízdu Pražskými cyklostezkami na Císařskou louku, kde bude zábavný program. Sice kolo pro mě znamená hlavně zábavu na trailech někde v přírodě, ale bydlím téměř v centru Prahy a nějak se do té přírody také musím dostat. Proto se možná v neděli potkáme v Kavérně na půl cesty na Pankráci, dáme snídu a společně pojedeme na Císařskou louku. Rád tímto podpořím další rozvoj Pražských cyklotras, aby i naše děti měli kde jezdit... A pokud se nepotkáme na Císařské louce, tak možná někde v lesích okolo Točné a když ne ani tam, tak doma natírám okna :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky